Sesiuni foto în hambarul de Crăciun

Hambarul si Curtea By The Lake au imbracat haine de Craciun si va asteapta cu drag la sedinte foto personale si comerciale. Noi va punem la dispozitie decorul, iar fotograful il puteti alege voi sau va putem ajuta cu recomandarile noastre!

Un Craciun de Poveste la By The Lake

Craciunul este sarbatoarea noastra preferata asa ca in fiecare an ne pregatim cum se cuvine. Si pentru ca nu vrem sa ne bucuram singuri, va invitam si pe voi in povestea noastra. Cu mult alb si verde, decoratiuni din lemn si pampas, accente aurii si atmosfera de acasa.

Am pregatit atat hambarul in interior cu dormitor, living si alte decoruri de sarbatoare, dar si curtea cu coltisoare de poveste.

Decorul de Craciun se poate inchiria pentru minim 1 ora – sedinte persoanale, de familie sau cuplu si minim 3 ore pentru sedinte comerciale.

Pretul este 50 euro/ora si se achita in avans in baza facturii fiscale.

Daca aveti un fotograf/videograf preferat, va invitam sa il aduceti cu voi pentru sesiune. Daca aveti nevoie de recomandari, ne bucuram sa vi le oferim 🙂

*Spatiul este incalzit si potrivit pentru cei mici. Lasam decorul in grija voastra asa ca va rugam sa aveti grija de el si sa il lasati in buna stare pentru a se bucura cat mai multi doritori de el!  

Vă aștepatăm cu drag și puțină magie!

Articole asemănătoare

Uncategorized @ro

1 Mai la By The Lake

Nu ti-ai facut inca planuri pentru 1 mai? Avem noi solutia perfecta pentru tine – BARBECUE FEAST la BY THE LAKE – o petrecere relaxata in gradina alaturi de cei dragi la mai putin de 30 minute de Bucuresti!

Citește mai mult