Povestea noastră

Bine ati venit!

Suntem Taisia și Gabriel și suntem bucuroși să va prezentăm proiectul nostru de suflet By The Lake!

Căsuta By The Lake 

Casa noastră de pe Lac

Totul a început de la simpla idee de a oferi un loc de cazare altfel. În mijlocul naturii, unde poți să dai o fugă cu familia și prietenii pentru a vă bucura de câteva zile departe de nebunia orașului.

Călătoritul este cea mai mare pasiune a noastră așa că am găsit inspirație în aventurile noastre în jurul lumii și am adus-o acasă cu noi. În căsuța noastră pe malul lacului, veți găși amintiri din Mexic și Cuba, influențe balineze, dar bineînțeles și tradiționale românești.

Am construit și am decorat casuța singuri. Gabriel a fost arhitectul și eu, Taisia, designerul interior. Am vrut să ne păstrăm aproape de natură asa că o să găsiți mult lemn, pietre naturale, stuf și flori.

Pereții noștri au fost pictați cu dragoste de către Raluca de la CharmInk Calligraphy. Rafurile și decorațiunile au fost lucrate manual de către Michael, unchiul lui Gabriel.

Am participat la fiecare detaliu: de la alegerea vazelor și pernelor până la culoarea pereților și asamblarea mobilierului. Avem nenumărate povești amuzante din această perioadă, de exemplu cum aproape am ars casă în timp ce se construia șemineul, dar preferăm să le împărtășim la prima cafea împreună.

Terasa noastră cu vedere la Lac

Pentru că am vrut să profităm de frumoasa vedere spre lac, am construit o terasă de 200 mp cu acces direct din living și bucătărie. Atracția principală și, de altfel, partea noastră preferată, este Jacuzzi-ul din lemn cu apă sărată și încălzită până la 42 de grade, ce poate să fie folosit și iarna.

Ca să fim sinceri, prima dată când l-am încercat, ningea ca în povești. Chiar dacă eram gata cu casa doar pe jumătate și nu avem nici măcar toate geamurile, a trebuit să inaugurăm Jacuzzi-ul. Un moment pe care nu-l vom uita niciodată, cu siguranță!

Primii oaspeți au venit pentru a sărăbători o zi de naștere, iar terasa a fost plină de oameni frumoși! Atunci am realizat că, deși vila are o capacitate de 12 persoane, asta nu înseamnă că nu putem să organizăm evenimente mai mari. Apropierea de București și faptul că autostrada este la numai 2 minute distanță, ne-a ajutat pentru că invitații pot să vină și să plece când își doresc.

Promovăm concepul de „Garden Party” cu evenimente outdoor relaxate între prieteni și oameni dragi. Terasa noastră poate să găzduiască până la 50 de persoane și este echipată cu grătarul OFYR, dar și cu grătare pe gaze și cărbune. Putem să avem grijă de tot: de la mâncare până la băuturi și candy bar, totul cu ingrediente naturale, de calitate. Ne place să avem familia implicată alături de noi pentru a putea să vă oferim cele mai bune servicii.

Grădina și Pergola de Lemn

În timp ce construiam casa, povestea noastră s-a schimbat printr-un moment magic. Gabriel a pus întrebarea, iar eu am spus DA. Cu mare bucurie și entuziasm, am început să căutăm un loc diferit pentru a ne organiza nunta. Nimic însă nu a coincis cu visul nostru.

Ne doream o nuntă în mijlocul naturii, cu o atmosferă relaxată, iarbă verde, luminițe în copaci și baloți de fân. Cu sushi și limonadă. Gabriel își dorea un Cigar Bar și eu, Taisia, o arcadă boho și multe flori naturale albe. Si un pian. Și tacâmuri aurii. Și lista putea să continue la infinit așa că locația devenea din ce în ce mai greu de găsit.

Într-o dimineață, în timp ce Gabriel își bea cafeaua pe terasă, ne-am uitat în jur și am zis: „Avem o curte de 3000 mp, hai să o facem aici!”. Așa că a început Aventura!

Aveam mai puțin de 4 luni la dispoziție, așa că am muncit toată vara 2019, de la răsărit până după apus (uneori chiar până mai târziu) pentru a ne îndeplini visul. Partea cea mai frumoasă a fost să îi avem aproape pe cei dragi, implicându-se în fiecare pas.

Ziua Noastră Magică

Pe 7 Septembrie a fost cea mai frumoasă zi din viața noastră de până acum: Cununia noastră civilă la By The Lake cu toți cei dragi alături de noi!

Am reușit să bifăm totul de pe listă: iarbă verde, ghirlande luminoase și baloți de fân, baruri de lemn pentru limonadă și cocktailuri înfrumusețate cu amintiri din Havana și Tulum, decorațiuni pictate de draga noastră prietenă, Raluca, cigar bar cu trabucuri cubaneze, sushi proaspăt de la talentatul chef Florin, arcada mea boho și un pian pentru ceremonie, flori naturale albe și scaune din lemn.

După ce am experimentat pe noi, putem spune că suntem gata pentru voi și evenimentul vostru!

Vrem să vă cunoaștem și să creăm evenimentul pe care l-ați visat! Vă încurajăm să vă imaginați ziua voastră specială și vă ajutăm să devină realitate. Nu există recompensă mai mare decât să vorbim cu oaspeții noștri după un eveniment și să vedem bucurie și mulțumire pe fața lor.

By The Lake este un proiect de familie unde încercăm să fim mereu prezenți. Atât Gabriel, cât și eu, Taisia, suntem lângă tine pe tot parcursul evenimentului și în planuirea acestuia. Mama și bunica mea, precum și unchiul și verișorii lui Gabriel sunt implicați.

Când colaborăm cu cineva, alegem de fiecare data cele mai bune opțiuni. Cunoaștem toți colaboratorii noștri și ei devin parte din familie. În acest fel, putem să garantăm succesul evenimentului tău!

Te așteptăm să bem o cafea împreună și să vorbim despre vise!

Cu drag,

Taisia și Gabriel

Shopping Basket

Your Dream Wedding Awaits

Are you dreaming of a classically romantic wedding, raising flutes of champagne by a lake terrace at sundown?  Let us know the details of your event and we will make it happen.

Thank You for Your Request!

We will reply as soon as possible. In the meantime, feel free to call us directly for more information about our services.

Looking forward to talking to you soon.

Taisia & Gabriel,

By The Lake

Mobile: +40 770 454 200