Servicii

Vrem să fim cei mai buni și putem să facem asta doar prin intermediul serviciilor noastre. Ne place să ne facem prieteni noi și suntem mereu aici să te ajutăm cu ce ai nevoie cu zâmbetul pe buze.

Cerem același lucru din partea colaboratorilor noștri care ne devin familie. De la cea mai bună mâncare la ședinte foto și video de poveste.

Suntem pregătiți cu aperitive și gustări delicioase, bunătăți tradiționale și sesiuni live de gătit pe grătatul OFYR. Chef Florin prepară sushi și preparate japoneze de neuitat, dar nu spunem niciodata NU unor paste gustoase. Sau poate visezi la un Burger Bar? Suntem gata să facem fericiți iubitorii de carne, vegetarienii și veganii.

By The lake găzduiește sesiuni foto și video personale și comerciale în timpul săptămânii. Pentru ocazii speciale cum ar fi Crăciunul, Paștele, Schimbarea Anotimpurilor, organizăm sedințe foto tematice în care noi ne ocupăm de tot: fotograf, panouri foto și colțișoare decorate, bunătăți de împărțit și mici cadouri surpriză.

Pentru evenimente restranse, am pregatit By The Lake – Wine Bar – o sala de evenimente sau conferinte in interior cu o capacitate de 30 de persoane.

Mâncare bună = bună Dispoziție

Mâncare și băuturi

La By The Lake ne-am decis sa numaram amintirile, nu caloriile. Colaboram cu cei mai buni bucatari si alegem ingrediente de calitate pentru a va oferi o experienta culinara de neuitat!

Amintiri pentru o viață întreagă

SESIUNI FOTO ȘI VIDEO

Ședințele personale sunt disponibile pentru o durata de minim 2 ore, iar cele in scop commercial pentru un minim de 3 ore. Puteți să vă aduceți fotograful/videograful preferat sau putem sa va trimitem recomandarile noastre.

Decor

Aranjamente florale, decoruri si logistica

Ne dorim ca evenimentul tau sa te reprezinte si te ajutam sa il personalizezi asa cum iti doresti. De la aranjamente florale si zone numai bune de pozat pana la tacamuri, vesela sau decoratiuni.

Evenimente Indoor

By The lake - wINE BAR

Suntem pregatiti cu un Wine Bar cu capacitate de pana la 30 de persoane, locul perfect pentru a sarbatori o zi importanta din viata ta cu familia sau prietenii apropiati.

De asemenea, am gandit Wine Barul si pentru Evenimentele Corporate.

Shopping Basket

Your Dream Wedding Awaits

Are you dreaming of a classically romantic wedding, raising flutes of champagne by a lake terrace at sundown?  Let us know the details of your event and we will make it happen.

Thank You for Your Request!

We will reply as soon as possible. In the meantime, feel free to call us directly for more information about our services.

Looking forward to talking to you soon.

Taisia & Gabriel,

By The Lake

Mobile: +40 770 454 200