Wine Bar

Voi ati cerut, noi ne-am supus si va prezentam – By The Lake – Wine Bar!

In perioada iernii 2019-2020, am primit numeroase solicitari de la voi pentru evenimente de dimensiuni mici (20-30 de persoane) si, in lipsa spatiului necesar, nu am putut sa va ajutam. Acum suntem pregatiti cu un wine bar cu capacitate de pana la 30 de persoane, locul perfect pentru a sarbatori o zi importanta din viata ta cu familia sau prietenii apropiati: ziua de nastere, onomastica, aniversarea voastra sau chiar o cununie civila sau un botez restranse.

De asemenea, am gandit Wine Barul si pentru Evenimentele Corporate – conferinte si seminarii, prezentari si cursuri, work-shopuri si ateliere, lansari de produse. Fiind pregatita cu internet de mare viteza si TV LG LED SMART cu diagonala de 156 cm, sala poate sa fie amenajata asa cum aveti nevoie si poate sa reprezinte un spatiu de lucru ideal, pe toata durata anului.

 

By The Lake – Wine Bar

Nu am uitat nici de design si am continuat pe linia cu care v-am obisnuit in locatie – geamuri mari, lemn, nunate calde si atentie la detalii. Am adaugat un semineu pe bio etanol si am creat un photo corner boho-chic pentru amintiri dragi.

Wine Bar & Sala de Evenimente Corporate

Capacitate de 30 persoane

Lounge Area

Semineu pe bio-etanol

Photo Corner

Bar

acces gratuit la internet WI-FI

TV LG LED SMART 156 cm (la cerere)

JBL PARTY BOX 300

Aer Conditionat

3 Toalete

Acces in gradina

vă așteptăm in vizită!

Team Building


Lansări de produs


Prezentări


Conferințe și seminare


Ateliere


zile de nastere


aniversari


Petreceri tematice


Cere o oferta acum!

Shopping Basket

Your Dream Wedding Awaits

Are you dreaming of a classically romantic wedding, raising flutes of champagne by a lake terrace at sundown?  Let us know the details of your event and we will make it happen.

Thank You for Your Request!

We will reply as soon as possible. In the meantime, feel free to call us directly for more information about our services.

Looking forward to talking to you soon.

Taisia & Gabriel,

By The Lake

Mobile: +40 770 454 200