Mâncare & Băuturi

Se spune că nimic nu aduce oamenii împreună așa cum o face mâncarea bună așa că suntem determinați să vă punem un zâmbet pe față prin intermediul preparatelor noastre. Colaboram cu cei mai buni bucatari si alegem numai ingrediente de calitate pentru a va oferi o experienta culinara de neuitat!

Evenimentul tău poate să fie personalizat așa cum ți-l imaginezi. Oferim aperitive și gustări delicioase, bunătăți tradiționale și sesiuni live de gătit pe grătatul OFYR. Chef Florin prepară sushi și preparate japoneze de neuitat, dar nu spunem niciodata NU unor paste gustoase. Sau poate visezi la un Burger Bar? Suntem gata să facem fericiți iubitorii de carne, vegetarienii și veganii.

Și nu uităm niciodată de dulciuri. Cu siguranță, îți vei aduce aminte de Candy Bar-ul nostru preparat doar cu ingrediente naturale, fiind potrivite și pentru cei mici.

Ne obligăm să vă oferim preparate și servicii de calitate prin intermediul colaboratorilor noștri.

Aperitive și Gustări
Delicioase

Sesiuni live
pe Grătarul Ofyr

Sushi și Preparate
Japoneze

Paste și Preparate
Italienești

Yummy
Candy Bar

Dulciuri Vegane
Savuroase

Open Bar
Băuturi alcoolice și non alcoolice

Baruri colorate de limonadă și cocktailuri

PLĂNUIM ȘI REALIZĂM NUNȚI DE POVESTE CU AJUTORUL COLABORATORILOR

Plănuiește evenimentul tău astăzi!

Shopping Basket

Your Dream Wedding Awaits

Are you dreaming of a classically romantic wedding, raising flutes of champagne by a lake terrace at sundown?  Let us know the details of your event and we will make it happen.

Thank You for Your Request!

We will reply as soon as possible. In the meantime, feel free to call us directly for more information about our services.

Looking forward to talking to you soon.

Taisia & Gabriel,

By The Lake

Mobile: +40 770 454 200