DSC07163 scaled 1 -

Bine ați venit!

Povestea noastră

Suntem Taisia și Gabriel și suntem bucuroși să vă prezentăm proiectul nostru de suflet By The Lake!

Dacă sunteți în căutarea unei locații pentru evenimente relaxate între prieteni și oameni dragi, s-ar putea să avem noi răspunsul perfect. Promovăm conceptul de „Garden Party” în cele două locații BY THE LAKE și A-BY THE LAKE, situate la doar 25 km de București.

Putem să avem grijă de tot și să pregătim pentru tine un eveniment de la A-Z: de la mâncare cu sesiuni live cooking până la open bar și candy bar, totul cu ingrediente naturale, de calitate. De la flori și decorațiuni până la muzică, fotografi și cabină foto.

Am format de-a lungul timpului o echipă frumoasă gata să vă ajute la fiecare pas. Ne place să avem și familia implicată alături de noi pentru a putea să vă oferim cele mai bune servicii.

Vrem să vă cunoaștem și să creăm evenimentul pe care l-ați visat! Vă încurajăm să vă imaginați ziua voastră specială și vă ajutăm să devină realitate. Nu există recompensă mai mare decât să vorbim cu oaspeții noștri după un eveniment și să vedem bucurie și mulțumire pe fața lor.

By The Lake este un proiect de familie unde suntem lângă tine pe tot parcursul evenimentului și în planuirea acestuia!

Cum a început totul?

Totul a început de la simpla idee de a oferi un loc de cazare altfel. În mijlocul naturii, unde poți să dai o fugă cu familia și prietenii pentru a vă bucura de câteva zile departe de nebunia orașului.

Călătoritul este cea mai mare pasiune a noastră așa că am găsit inspirație în aventurile noastre în jurul lumii și am adus-o acasă cu noi. În căsuța noastră pe malul lacului, veți găși amintiri din Mexic și Cuba, influențe balineze, dar bineînțeles și tradiționale românești.

Am construit și am decorat casuța singuri. Gabriel a fost arhitectul și eu, Taisia, designerul interior. Am vrut să ne păstrăm aproape de natură asa că o să găsiți mult lemn, pietre naturale, stuf și flori.

Pereții noștri au fost pictați cu dragoste de către Raluca de la CharmInk Calligraphy. Rafurile și decorațiunile au fost lucrate manual de către Michael, unchiul lui Gabriel.

Am participat la fiecare detaliu: de la alegerea vazelor și pernelor până la culoarea pereților și asamblarea mobilierului. Avem nenumărate povești amuzante din această perioadă, de exemplu cum aproape am ars casa în timp ce se construia șemineul, dar preferăm să le împărtășim la prima cafea împreună.

Primii oaspeti

Pentru că am vrut să profităm de frumoasa vedere spre lac, am construit o terasă de 200 mp cu acces direct din living și bucătărie. Atracția principală și, de altfel, partea noastră preferată, este Jacuzzi-ul din lemn cu apă sărată și încălzită până la 42 de grade, ce poate să fie folosit și iarna.

Ca să fim sinceri, prima dată când l-am încercat, ningea ca în povești. Chiar dacă eram gata cu casa doar pe jumătate și nu avem nici măcar toate geamurile, a trebuit să inaugurăm Jacuzzi-ul. Un moment pe care nu-l vom uita niciodată, cu siguranță!

Primii oaspeți au venit pentru a sărăbători o zi de naștere, iar terasa a fost plină de oameni frumoși! Atunci am realizat că, deși vila are o capacitate de 12 persoane, asta nu înseamnă că nu putem să organizăm evenimente mai mari. Apropierea de București și faptul că autostrada este la numai 2 minute distanță, ne-a ajutat pentru că invitații pot să vină și să plece când își doresc.

Asa am inceput sa promovăm concepul de „Garden Party” cu evenimente de zi relaxate între prieteni și oameni dragi in micuta terasa cu vedere la lac.

Cum a luat nastere Hambarul?

În timp ce construiam casa, povestea noastră s-a schimbat printr-un moment magic. Gabriel a pus întrebarea, iar eu am spus DA. Cu mare bucurie și entuziasm, am început să căutăm un loc diferit pentru a ne organiza nunta. Nimic însă nu a coincis cu visul nostru.

Ne doream o nuntă în mijlocul naturii, cu o atmosferă relaxată, iarbă verde, luminițe în copaci și baloți de fân. Cu sushi și limonadă. Gabriel își dorea un Cigar Bar și eu, Taisia, o arcadă boho și multe flori naturale albe. Si un pian. Și tacâmuri aurii. Și lista putea să continue la infinit așa că locația devenea din ce în ce mai greu de găsit.

Într-o dimineață, în timp ce Gabriel își bea cafeaua pe terasă, ne-am uitat în jur și am zis: „Avem o curte de 3000 mp, hai să o facem aici!”. Așa că a început Aventura!

Aveam mai puțin de 4 luni la dispoziție, așa că am muncit toată vara 2019, de la răsărit până după apus (uneori chiar până mai târziu) pentru a ne îndeplini visul. Partea cea mai frumoasă a fost să îi avem aproape pe cei dragi, implicându-se în fiecare pas.

Ziua Noastră Magică

Pe 7 Septembrie 2019 a fost cea mai frumoasă zi din viața noastră de până atunci: Cununia noastră civilă la By The Lake cu toți cei dragi alături de noi!

Am reușit să bifăm totul de pe listă: iarbă verde, ghirlande luminoase și baloți de fân, baruri de lemn pentru limonadă și cocktailuri înfrumusețate cu amintiri din Havana și Tulum, decorațiuni pictate de draga noastră prietenă, Raluca, cigar bar cu trabucuri cubaneze, sushi proaspăt de la talentatul chef Florin, arcada mea boho și un pian pentru ceremonie, flori naturale albe și scaune din lemn.

După ce am experimentat pe noi, putem spune că suntem gata pentru voi și evenimentul vostru! Mai ales ca am acumulat vreo 4 ani de experienta de atunci si am organizat aproximativ 400 de evenimente!

Vrem să vă cunoaștem și să creăm evenimentul pe care l-ați visat! Vă încurajăm să vă imaginați ziua voastră specială și vă ajutăm să devină realitate. Nu există recompensă mai mare decât să vorbim cu oaspeții noștri după un eveniment și să vedem bucurie și mulțumire pe fața lor.

Când colaborăm cu cineva, alegem de fiecare data cele mai bune opțiuni. Cunoaștem toți colaboratorii noștri și ei devin parte din familie. În acest fel, putem să garantăm succesul evenimentului tău!

A-By The Lake

Numărul evenimentelor a crescut de la an la an si, din dorința de a oferi mai multe spații de cazare pentru invitați, dar si persoanelor din exterior care vor să trăiască experiența BY THE LAKE, a luat naștere cel de-al doilea proiect de suflet – A-BY THE LAKE – 6 vile private individuale situate la 2 minute distanta de mers cu mașina cu o pergola din lemn care găzduiește evenimente restrânse de pana la 30 persoane.

Dacă nu ne-ați vizitat încă, acum este momentul!

Te așteptăm să bem o cafea împreună și să vorbim despre vise!

Cu drag,

Taisia și Gabriel