Decor

Ne dorim ca evenimentul tau sa te reprezinte si te ajutam sa il personalizezi asa cum iti doresti. De la aranjamente florale si zone numai bune de pozat pana la tacamuri, vesela sau decoratiuni.

Fiindca fiecare este diferit, asteptam de la voi o poza ca model inspiratie, culorile dorite sau o tema anume si pregatim un Mood Board cu toate detaliile, inclusiv pretul, pe care vi-l prezentam. Daca v-ati gandit la un buget, incercam sa ne incadram in acesta astfel incat sa va indeplinim toate dorintele.

Fiind o locatie outdoor, cu multa verdeata si lemn, vom incerca sa ne incadram cat mai bine in peisaj cu decorul ales si sa cream o poveste de suflet pentru voi in ziua cea mare!

*Este permis accesul in locatie cu furnizori externi pentru aranjamente florale si decoruri.

Aranjamente FLORALE

Iubim florile si ne place sa ne jucam cu ele astfel incat decorul evenimentului vostru sa se potriveasca cu ceea ce va doriti:

nuante de pastel pentru o nunta romantica

aranjamente greenery care sa se asorteze cu locatia

 all white pentru un eveniment elegant

light blue pentru botezul baietelului

nuante de terracotta pentru un decor de toamna

explozie de galben si floarea soarelui pentru un decor de vara

Preturile variaza in functie de tipul de aranjament pe care il doriti, de florile alese, de sezon si o sa fie detaliat in Mood Boardul prezentat.

Decoratiuni EVENIMENT

Aranjamentele florale infrumuseteaza orice loc, insa nu sunt singurele care pot sa adauge un plus evenimentului tau. De aceea, adaugam mereu in portofoliu logistica noua pentru a crea decorul pe care ti-l doresti. Poate iti imaginezi o nunta cu tacamuri aurii si farfurii elegante, poate ai vrea pahare colorate pentru botez, sfesnice de sticla sau lemn, servete sau traverse in anumite culori. Daca ai stabilit o anumita tematica, incercam sa te ajutam cu tot se poate:

Tacamuri aurii

Farfurii suport elegante cu detalii aurii

Farfurii colorate

Pahare colorate sticla

Pahare elegante transparente sau cu detalii aurii

Servete, traverse si fete de masa in culori variate

Sfesnice lumanari, suporturi si vaze in diferite modele

Arcade lemn

Scaune rattan, fotolii, canapea vintage

* Farfuriile albe simple, tacamurile argintii si paharele de sticla transparenta sunt incluse in costul de inchiriere al locatiei.

Panouri FOTO, Arcade si Zone NUMAI BUNE DE POZAT

Ne dorim ca fiecare eveniment sa fie diferit si personalizat astfel incat sa va caracterizeze pe voi cel mai bine. Pe langa furnizori de servicii cum ar fi: inghetata, vata pe bat, popcorn, cabine foto etc, putem sa cream si diferite zone de relaxare care sa foloseasca si ca puncte de atractie pe pozele cu cei dragi.

Mai jos le veti gasiti pe cele mai utilizate, dar cu ajutorul vostru, putem sa ne gandim si la alte variante inedite!

Zona de Picnic pe iarba cu masute joase si pernute

Cigar Bar cu canapea vintage

Panoul foto lemn cu luminite si décor floral

Arcade decorate

Take me Home Area

Alte decoruri

Suntem mereu deschisi la nou si abia asteptam sa ne punem imaginatia la treaba asa ca asteptam sugestiile voastre pentru a crea evenimentul pe care vi-l doriti!

Cere o oferta acum!

Shopping Basket

Your Dream Wedding Awaits

Are you dreaming of a classically romantic wedding, raising flutes of champagne by a lake terrace at sundown?  Let us know the details of your event and we will make it happen.

Thank You for Your Request!

We will reply as soon as possible. In the meantime, feel free to call us directly for more information about our services.

Looking forward to talking to you soon.

Taisia & Gabriel,

By The Lake

Mobile: +40 770 454 200