WEDDINGS & EVENTS VENUE, LAKE HOUSE & MORE

Life is better By The Lake

Complete services for your event.

We encourage you to choose us if you are looking for a different kind of event, one where you can gaze at the stars as evening falls, where you can sit on the green grass, where you can relax and feel comfortable with your loved ones.

We believe in simple jute and pampas, natural flowers, and wood. We love being in the midst of nature, among hay bales and light garlands. We adore flowy dresses and bohemian hats.

We are here to help turn your dream into reality!

Our Story

We are Taisia and Gabriel and we are happy to present our soul project By The Lake!

It all started from the simple idea of offering a different kind of accommodation. In the middle of nature, where you can take a getaway with family and friends to enjoy a few days away from the madness of the city.

Things took off and our little accommodation project turned into a new event concept. Garden Events – relaxed, in nature, among friends and loved ones.

After experimenting on us and organizing the first big event of our lives – the civil wedding at BY THE LAKE in 2019, we can say that we are ready for you and your event! Especially since we’ve gained about 4 years of experience since then and have organized about 400 events!

We are ready to take care of everything and organize for you an event from A-Z: from food with live cooking sessions to open bar and candy bar, all with natural, quality ingredients. From flowers and decorations to music, photographers and photo booth. Over the years we have built up a beautiful team ready to help you every step of the way.

We want to get to know you and create the event you’ve been dreaming of! We encourage you to imagine your special day and help make it a reality. There is no greater reward than talking to our guests after an event and seeing joy and contentment on their faces.

By The Lake is a family project where we are with you throughout the event and its planning!

What people say about By The Lake

By The Lake
4.7
Based on 294 reviews
powered by Google
Mihai FotografMihai Fotograf
15:22 06 Feb 24
By The Lake este o locatie deosebita cu adevarat!
Monica EMonica E
10:22 14 Sep 23
Am avut un eveniment organizat pe 10.09.2023 in locatia By The Lake. Pentru mine totul a fost perfect. Organizarea a fost extrem de usoara si toate discutiile le-am purtat in prinicipiu pe email. Totul a decurs conform celor stabilite, si ma refer de la mancare si pana la decor, realizat tot de cei de la locatie. Consider ca asta inseamna profesionalism si seriozitate in serviciile oferite. Spatiul a fost suficient, mancarea a fost extrem de apreciata de toti invitatii. Muzica a fost suficient de tare pentru cei ce voiau sa se distreze, fara sa deranjeze, sau sa nu poti vorbi.
Iulia Alexandra IgnatIulia Alexandra Ignat
11:07 11 Sep 23
Cununia noastra civila in aceasta locatie a fost de vis! Locatia este pusa la punct pana in cel mai mic detaliu si pana la ultimul fir de iarba. Personalul este foarte atent la nevoile invitatilor si mai ales la nevoile mirilor. Comunicarea pe parcursul organizarii evenimentului a fost foarte usoara, Taisia fiind o persoana cum rar gasesti in aceasta industrie.Mancarea a fost absolut delicioasa si laudata de toti invitatii, iar modul de prezentare impecabil.Decorul floral a fost exact ceea ce imi doream, desi nu a fost nevoie de foarte multe detalii in aceasta directie. Taisia este o persoana cu care rezonezi foarte usor si intelege rapid ce iti doresti pentru evenimentul tau.Vom reveni cu mare drag in aceasta locatie, am recomandat-o tuturor cunoscutilor si foarte multi invitati ne-au spus ca au trecut-o pe lista pentru evenimentele lor viitoare. Toti au fost impresionati! ✨
Iulia AlecuIulia Alecu
10:39 28 Aug 23
Petrecerea de botez a micuțului nostru a fost perfecta! Locația este superba , mâncarea delicioasa și serviciile impecabile ! Toți invitații au fost impresionați ! Mulțumim, pentru tot ?
Adelin DumitruAdelin Dumitru
09:51 09 Jul 23
Locația perfectă pentru un eveniment de până la 110-120 de persoane. Colaborează cu furnizori excelenți, ceea ce simplifică mult activitățile organizatorice. Comunicarea cu cei de la By the Lake a fost ireproșabilă, iar aranjamentele florale pe care le realizează arată chiar și mai bine în realitate. Mâncarea e foarte gustoasă, iar la open bar au o varietate de cocktail-uri alcoolice și non-alcoolice, precum și tipuri diferite de cafele (ceea ce la alte locații pe care le-am vizionat nu prea vedeam). Pe scurt, 5 stele din 5, nota 10 din 10, și cu siguranță după un eveniment acolo veți dori să vă întoarceți și la al doilea.
Loredana Ioana PerjLoredana Ioana Perj
15:30 26 Jun 23
Am fost cazați la una dintre vilele A By The Lake cu ocazia zilei mele de nastere! Totul a fost de vis! Gazdele au fost extrem de primitoare, ne-au întampinat cu un platou de welcome si prosecco si ne-au ajutat cu orice am avut nevoie! O sa revenim cu drag! ?
js_loader

We look forward to having coffee with you and talking about your event!

With love,

Taisia and Gabriel